In het Medisch Plein “De kwikstaart” als ook in mijn praktijkruimte zijn aanpassingen gedaan en huishoudelijke regels aangescherpt om zo voor u en onze eigen gezondheid zorg te blijven dragen. We houden ons uiteraard aan de voorschriften van het RIVM. Als één van ons, of uw huisgenoten verkouden is of klachten heeft, ook bij milde klachten, zal de afspraak worden verzet.

 

Wellicht is het benoemen van de volgende maatregelen van overvloed maar zo weet u wat u kunt verwachten als u op de praktijk komt. Omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er ook vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld. Het draait niet alleen om afstand maar ook om hygiëne en veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren. Het is een uitzonderlijke situatie maar samen lukt het ons wel om zo veilig mogelijk te werken en toch ook verbonden te blijven.

 

  • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, u niet in rekening gebracht. 
  • Niezen of hoesten doet u in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in een prullenbak. Als dat niet mogelijk is, dan niezen of hoesten in uw elleboog. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel.
  • Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat naar de praktijk en kom alleen. .
  • In het Medische Plein “De Kwikstaart” zijn verschillende disciplines aanwezig. Het dragen van een mondkapje is in het Medisch Plein “De Kwikstaart” verplicht wanneer dit door het RIVM wordt aangedragen voor de algemene ruimtes en bij de verschillende praktijken. De opstelling in mijn praktijk is zo opgesteld dat we meer dan 1,5 meter afstand van elkaar houden. U kunt ten alle tijden ook uw mondkapje ophouden.
  • Bij binnenkomst van het Medisch Plein “De Kwikstaart” kunt u uw handen desinfecteren bij de daarvoor ingerichte dispensers bij de ingang. Ook in mijn praktijk is een desinfecterende dispenser beschikbaar. 
  • Er wordt geen koffie of thee geschonken. Wel staan er flesjes water tot uw beschikking.
  • Tissues of zakdoekjes doet u in de afgesloten prullenbak die in de praktijkruimte staat.
  • Betaling vindt plaats via een betalingsverzoek die u per mail ontvangt samen met uw factuur.
  • We vragen u zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet. 


Disclaimer 

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans bestaan, hoe gering ook, dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.