Even voorstellen mijn naam is:
Merel

Leuk dat je hier bent. Mijn streven is om mensen procesmatig te begeleiden middels de integratieve methodiek die voor iedereen toegankelijk is. Om knelpunten inzichtelijk te maken en verandering van binnenuit vorm kan gaan krijgen. Waardoor weer grip wordt ervaren en je in je kracht kunt komen. 

Gezondheid is een allesomvattend samenspel van lichaam en geest. De uitdaging is om dit voor een ieder toegankelijk te laten zijn en als onderhoud van een gezonde leefstijl te ervaren. Maar soms botst ons gedrag met onze wil. Er kunnen (nog) wat zaken in de weg zitten en/of zijn er eerst nog wat hindernissen te nemen. dat is niet altijd gemakkelijk. Mijn overtuiging is dat ieder mens uniek is en eigen mogelijkheden heeft. En elke keer ben ik weer nieuwsgierig en vol bewondering van de stappen die mensen maken. Dat maakt dat ik deze wijze van helpen en begeleiden op proces een prachtig vak vind. Een wijze waarin voelen centraal staat want iets is pas een probleem als het zo voelt.

Ik ben discreet en stimuleer je om nieuwsgierig en eerlijk jezelf in beeld te nemen. Ik sta naast je met respect en samen kijken we naar jouw mogelijkheden zodat jij weer verder kunt. 

Vanuit mijn interesses naar de mens als geheel ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Vanuit verschillende opleidingen ben ik me meer gaan specialiseren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Om zo de dieper gelegen problematiek in de praktijk te kunnen helpen. Ik voel de verantwoordelijkheid om mijn kennis te blijven verbreden en te verdiepen, door intervisies met collega’s, supervisie en verdere bijscholing te volgen. Om volgens de nieuwste ontwikkelingen te begeleiden op proces.

Ik voel me bevoorrecht dat ik naast mijn werkzaamheden in de praktijk voor kortdurende Psycho- en Hypnotherapie ook affiniteiten heb behouden in de transportsector. Bevoorrecht dat ik in deze twee uiteenlopende werkgebieden mag en kan werken.

Update Corona

In mijn praktijkvoering werk ik volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. De aangepaste richtlijnen en aangescherpte huishoudelijke regels vind u hier.

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende intake.

De wachttijden variëren tussen de 4 á 6 weken.